/

Προβλήματα για το Twitter

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

24/04/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Τμήματα του κώδικα του Twitter, βασικής σημασίας για την λειτουργία του, διέρρευσαν στο διαδίκτυο, σύμφωνα με νομικό έγγραφο της εταιρείας.
  2. Σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο κατατέθηκε σε δικαστήριο της Καλιφόρνιας, το Twitter ζήτησε από τη GitHub, πλατφόρμα όπου «ανέβηκε» ο κώδικας, να τον «κατεβάσει».
  3. Η εταιρεία δήλωσε ότι ο κώδικας μοιράστηκε χωρίς την άδειά της από έναν χρήστη με το όνομα «FreeSpeechEnthusiast».

Είδηση 🗞️

Τμήματα του κώδικα του Twitter, θεμελιώδους σημασίας για την λειτουργία του, διέρρευσαν στο διαδίκτυο, σύμφωνα με νομικό έγγραφο της εταιρείας, το οποίο δημοσίευσε την Κυριακή η εφημερίδα “The New York Times”.

Σύμφωνα με το νομικό έγγραφο, το οποίο κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Βόρειας Περιφέρειας της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, το twitter είχε ζητήσει από το GitHub, πλατφόρμα στην οποία «ανέβηκε» ο κώδικας, να προχωρήσει στην διαγραφή του.

Η πλατφόρμα συμφώνησε να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις για την διαγραφή της ανάρτησης. To twitter δήλωσε ότι ο κώδικας μοιράστηκε χωρίς την άδειά του από έναν χρήστη με το όνομα «FreeSpeechEnthusiast» και ζήτησε από το δικαστήριο να κάνει ότι είναι δυνατό για τον εντοπισμό του/της.

Ο Elon Musk υποστηρίζει ότι η αξία του twitter έχει πέσει στα 20 δισεκ. δολάρια, από τα 44 δισεκ. που το αγόρασε τον Οκτώβριο.

Επίσης, ο Elon Musk δήλωσε ότι το Twitter αξίζει πλέον περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με ένα email που έστειλε στους υπαλλήλους της εταιρείας την Παρασκευή, λιγότερο από τα μισά από τα 44 δισεκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε για να το αγοράσει τον περασμένο Οκτώβριο.

Στο email που στάλθηκε στους υπαλλήλους, ο Musk προειδοποίησε τους εργαζόμενους ότι το twitter παρέμενε σε δύσκολη οικονομική θέση και, σε ένα σημείο έλεγε, πως βρισκόταν τέσσερις μήνες μακριά από το να ξεμείνει από χρήματα.

Είπε ότι οι «ριζικές αλλαγές» στην εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών απολύσεων και των περικοπών κόστους, ήταν απαραίτητες για να αποφευχθεί η πτώχευση και να εξορθολογιστούν τα λειτουργικά έξοδα.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο