(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Προεκλογικών τοποθετήσεων συνέχεια για Μητσοτάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλο

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

07/06/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Αυτοδυναμία της ΝΔ ή νέες εκλογές τον Αύγουστο, εξήγγειλε ο Κυρ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα υπάρξει επιπλέον φορολόγηση
  2. Ο Δ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι “ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα” και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το ΚΚΕ
  3. Θα ήταν πιο έντιμο οι αρχηγοί των κομμάτων εάν έκαναν καθημερινά, ότι κάνουν εν όψει των εκλογών, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο  Κυριάκος Βελόπουλος.

Είδηση


Για το σενάριο διεξαγωγής και τρίτων εκλογών τον Αύγουστο σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία δεν εξασφαλίσει την αυτοδυναμία, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας στην ΕΤ2, ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογράμμισε ότι “ζητούμε μια ισχυρή αυτοδυναμία, για σταθερή κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιεί τις μεγάλες αλλαγές”. Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι στις εκλογές της 25 Ιουνίου “ψηφίζουμε για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση”, αποκλείοντας παράλληλα οποιαδήποτε σύμπραξη με “κόμματα και κομματίδια στα δεξιά της ΝΔ”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε στην ΕΡΤ2, ο γγ. του ΚΚΕ στο πάρκο “Α. Τρίτσης” και ο πρόεδρος της “Ελληνική Λύσης”, δημοσίευσε γραπτή δήλωση.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σε εκδήλωση στο Πάρκο “Αντ. Τρίτσης” με θέμα “Πόσο πράσινη είναι η πράσινη ανάπτυξη; Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος”, αναφέρθηκε, στην “επέλαση της λεγόμενης “πράσινης ενέργειας” σε όλα τα βουνά της πατρίδας μας”, ενώ επισήμανε και την εμφάνιση ενεργειακών και τουριστικών επενδύσεων σε καμένα δάση.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σε ανακοίνωσή του υπογράμμισε ότι “οι πρόεδροι των κομμάτων θυμούνται τον λαό όταν έχουμε εκλογές” και τόνισε ότι “κόμματα που δεν έχουν προγράμματα, κόμματα που λένε ψέματα στον ελληνικό λαό ότι θα πάνε τα προγράμματά τους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους”.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο