(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Οι πρώτες αλλαγές σε θέσεις-κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

27/09/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ΚΟ) του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παραμείνει ο Σωκράτης Φάμελλος.
  2. Η Θεοδώρα Τζάκρη αναλαμβάνει Γραμματέας της ΚΟ, ενώ ο Παύλος Πολάκης θα είναι συντονιστής των ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παρακολούθησης & Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου).
  3. Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης, ενώ η Δώρα Αυγέρη θα είναι Εκπρόσωπος Τύπου και ο Γιώργος Τσίπρας Διευθυντής της ΚΟ.

Είδηση


Στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παραμείνει ο Σωκράτης Φάμελλος, όπως έγινε γνωστό κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

“Πρόεδρε είναι μεγάλη χαρά και τιμή και ευθύνη που σε καλωσορίζω στην έδρα της πολιτικής παραγωγής και όπως σου είπα από το πρώτο βράδυ, είμαστε εδώ για να πιάσουμε δουλειά. Η κοινωνία μας έχει ανάγκες, έχει αγωνίες και πρέπει να ανταποκριθούμε”, είπε ο κ. Φάμελλος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: “Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη. Να συνεχίσεις ως πρόεδρος της ΚΟ την πολύ καλή δουλειά που κάνεις για το καλό του τόπου”.

Την ίδια στιγμή, η Θεοδώρα Τζάκρη αναλαμβάνει γραμματέας της Κοινοβουλευτικές Ομάδας, ενώ ο Παύλος Πολάκης θα είναι συντονιστής των ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παρακολούθησης & Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου), ρόλος που στο παρελθόν είχε και ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Την απόφασή της να μην αναλάβει οποιαδήποτε θέση τη δεδομένη στιγμή, γνωστοποίησε η Έφη Αχτσιόγλου στον Στέφανο Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται την Δευτέρα, αποφασίστηκε από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αναλάβει ο Μανώλης Καπνισάκης. Παράλληλα, η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο