(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Τα GPS των πολιτικών αρχηγών

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

06/06/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. “Επιχείρηση Β. Ελλάδα” ετοιμάζει Κυρ. Μητσοτάκης για να ενισχύσει τα ποσοστά της ΝΔ σε περιοχές της Μακεδονίας.
  2. Η Κρήτη βρίσκεται στο στόχαστρο του Α. Τσίπρα, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος και στο Ρέθυμνο.
  3. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης μιλώντας στο OPEN, τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει μία αξιόπιστη πολιτική δύναμη για να βρίσκεται απέναντι στη ΝΔ.

Είδηση


Με βασικό στόχο να ενισχύσει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας όπου η Ελληνική Λύση και το κόμμα Νίκη έλαβαν υψηλά ποσοστά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινάει την περιοδεία του στην περιοχή. Έπειτα από την ακύρωση της επίσκεψής του στο Άγιο Όρος και τη Χαλκιδική, λόγω κορωνοϊού, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί αύριο Καβάλα και Δράμα, με επόμενους σταθμούς Πιερία και Πέλλα.

Στη Μακεδονία η “Ελληνική Λύση” και το “ΝΙΚΗ” έλαβαν υψηλά ποσοστά, ενώ σε Ρέθυμνο και Λασίθι ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην 3η θέση πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας βάζει στο στόχαστρό του την Κρήτη και συγκεκριμένα το Λασίθι και το Ρέθυμνο, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε τρίτος στις προηγούμενες εκλογές, πίσω από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Με βασικό στόχο να κερδίσει την έδρα στο Ρέθυμνο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφιος στο Ρέθυμνο, στον δυτικό τομέα της Αθήνας και στην Α’ Πειραιά.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ, υπογράμμισε ότι “πρέπει να υπάρχει μία αξιόπιστη πολιτική δύναμη στη χώρα για να βρίσκεται απέναντι στη Νέα Δημοκρατία”, ενώ την ίδια στιγμή εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως δεν θα επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ παλιά στελέχη που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο