(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Οι χθεσινές δηλώσεις Τσίπρα – Ανδρουλάκη

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

08/06/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μέτρα για την πράσινη ανάπτυξη, τη δημιουργία νέου ΕΣΥ, την ενίσχυση της παιδείας και την προστασία της 1ης κατοικίας, παρουσίασε ο Α. Τσίπρας.
  2. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι “δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία”, καθώς “το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ”.

Είδηση


Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, 18 ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Αλ. Τσίπρας μίλησε για μια χώρα και μια κοινωνία που θα φροντίζει τους ανθρώπους της, με δυναμική και με προοπτική, με λιγότερες ανισότητες, που θα αναπτύσσει διαρκώς τις παραγωγικές της δυνατότητες Το πρόγραμμα στηρίζεται σε επτά πυλώνες:

 

  • Ανασυγκρότηση του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου για μια δίκαιη, βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη.
  • Ενίσχυση του εισοδήματος και θωράκιση της αγοραστικής δύναμης.
  • Στο επίκεντρο οι εργαζόμενοι και το δικαίωμα στην εργασία.
  • Δημιουργία ενός νέου, ισχυρού ΕΣΥ.
  • Ενίσχυση της δημόσιας παιδείας.
  • Δημιουργία συνθηκών ασφάλειας για όλους με ισχυρή κοινωνική προστασία.
  • Εγγύηση στο δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή στέγη και προστασία της πρώτης κατοικίας.

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “ΚΟΝΤΡΑ”, απέκλεισε για μια ακόμα φορά την πιθανότητα συνεργασίας του με τη Νέα Δημοκρατία. “Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Άρα, δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία.”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο