(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Στέφανος Κασσελάκης

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

25/09/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των εκλογών για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
  2. Με την ενσωμάτωση των 371 εκλογικών τμημάτων από τα 537, ο Σ. Κασσελάκης συγκεντρώνει ποσοστό 56,69% με 56.461 ψήφους και η Εφη Αχτσιόγλου 43,31% με 43.139 ψήφους. Τα άκυρα και τα λευκά ήταν στο 1,19%.
  3. Μετά την νίκη του, ο Σ. Κασσελάκης δήλωσε πως ” δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας “, ενώ η Ε. Αχτσιόγλου είπε πως “από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας”.

Είδηση


Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, με την ενσωμάτωση στο 97,39%, προηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης με 70.810 ψήφους και ποσοστό 56,04% έναντι της Έφης Αχτσιόγλου με 55.546 ψήφων και ποσοστό 43,96%.

“Σήμερα χαμογελάμε, από αύριο αρχίζει σκληρή δουλειά», ανέφερε ” Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε: “Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα γίνεται συνολικά το μέλλον μας”.

“Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά. Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα. Αλλά στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος», είπε χθες μεταξύ άλλων έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Στον β’ γύρο συμμετείχαν περισσότερα από 133.600 μέλη, ενώ στον α’ περίπου 149.000, εκ των οποίων τα 43.000 ήταν νέα.

Σημειώνεται ότι επικοινώνησε με την Εφη Αχτσιόγλου, η οποία τον συνεχάρη για την εκλογική επιτυχία.

“Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας, να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα”, τόνισε από την πλευρά της η Εφη Αχτσιόγλου σε δηλώσεις της στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο