Νέες κατηγορίες εναντίον του Hunter Biden

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

08/12/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατέθεσε 9 κατηγορίες σε βάρος του Hunter Biden που σχετίζονται με τη φοροδιαφυγή.
  2. Είναι η δεύτερη σειρά κατηγοριών εναντίον του, καθώς ο πατέρας του, ο πρόεδρος Joe Biden, κάνει προεκλογική εκστρατεία για μια δεύτερη προεδρική θητεία.
  3. Θα αντιμετωπίσει μέγιστη ποινή φυλάκισης 17 ετών, εάν καταδικαστεί για τις νέες κατηγορίες.

Είδηση


Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης  κατέθεσε 9 κατηγορίες σε βάρος του Hunter Biden που σχετίζονται με τη φοροδιαφυγή.

Είναι η δεύτερη σειρά κατηγοριών εναντίον του, καθώς ο πατέρας του, ο πρόεδρος Biden, διεξάγει εκστρατεία για μια δεύτερη προεδρική θητεία.

Θα αντιμετωπίσει μέγιστη ποινή φυλάκισης 17 ετών εάν καταδικαστεί για τις νέες κατηγορίες.

Οι προηγούμενες κατηγορίες αφορούσαν τη φερόμενη παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου.

Συγκεκριμένα οι κατηγορίες περιλαμβάνουν φοροδιαφυγή, παράλειψη υποβολής και καταβολής φόρων και ψευδείς ή δόλιες φορολογικές δηλώσεις.

“Ο κατηγορούμενος συμμετείχε σε ένα τετραετές σχέδιο για να μην πληρώσει τουλάχιστον 1,4 εκατομμύρια δολάρια σε αυτοτελώς εκτιμώμενους ομοσπονδιακούς φόρους που όφειλε για τα φορολογικά έτη 2016 έως 2019”, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το οποίο κατέθεσε ο ειδικός σύμβουλος David Weiss.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται στο κατηγορητήριο ότι ο Hunter Biden “ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια σε έναν εξωφρενικό τρόπο ζωής αντί να πληρώσει τους φορολογικούς του λογαριασμούς”.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο