(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κακοκαιρία “Daniel”: 2 νεκροί και 3 αγνοούμενοι ο έως τώρα απολογισμός

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

06/09/2023

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Σε δύο ανήλθαν οι νεκροί από την κακοκαιρία “Daniel” που πλήττει από χθες πολλές περιοχές της χώρας.
  2. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, νεκρή ανασύρθηκε σήμερα μια γυναίκα 87 ετών στο νότιο Πήλιο, ενώ χθες, νεκρός εντοπίστηκε 51χρονος στον Άγ. Γεώργιο Βόλου. Επίσης, υπάρχουν συνολικά 3 αγνοούμενοι.
  3. Η κακοκαιρία, η οποία θα συνεχιστεί έως και αύριο το μεσημέρι, κινείται Δυτικά, ενώ έχει δοθεί εντολή εκκένωσης οικισμών σε Φθιώτιδα και Καρδίτσα.

Είδηση


Σε δύο ανήλθαν οι νεκροί από την κακοκαιρία “Daniel” που πλήττει από χθες πολλές περιοχές της χώρας. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα 87 ετών, που αγνοούνταν από χθες, Τρίτη, από την περιοχή Πάλτση της Μαγνησίας.

Χθες, νεκρός εντοπίστηκε άνδρας 51 ετών στον Άγιο Γεώργιο Βόλου, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, υπάρχουν πληροφορίες για δύο ακόμη αγνοούμενους στο χωριό Πάλτση Μαγνησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 85 και 70 ετών και σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Για σήμερα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σε Θεσσαλία, Σποράδες, κεντρική και ανατολική Στερεά και Εύβοια.

Συνολικά οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε τρεις καθώς από χθες αγνοείται ένας 42χρονος άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα Αγίας Αικατερίνης Βόλου.

Έως και αύριο το μεσημέρι θα συνεχιστεί η κακοκαιρία, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε στις 4/9 και επικαιροποιήθηκε με βάση τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία.

Πιο αναλυτικά: α) Σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως στους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας) και την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια).

Προς το βράδυ θα υπάρξει μικρή εξασθένηση των φαινομένων, αλλά από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης τα φαινόμενα, κυρίως στα ανατολικότερα τμήματα της Θεσσαλίας και τις Σποράδες, θα ενταθούν εκ νέου.

Από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο