(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: 81χρονος σκότωσε την σύζυγό του

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας
@fyinews team

21/06/2024

Αντιγραφή συνδέσμου
fyi:
  1. Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ένας 81χρονος σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο την 73χρονη σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αμέσως μετά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
  2. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες, που άκουσαν φωνές από το σπίτι του ζευγαριού, ενώ σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ τους, ενώ είχε συλληφθεί για παράβαση του ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εγγονού του.
  3. Το 2021 μία ακόμα γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου στην Αλεξανδρούπολη, με τον γυναικοκτόνο να καταδικάζεται σε ισόβια χωρίς ελαφρυντικά. 

Είδηση


Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, όπου ένας 81χρονος σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του, προκαλώντας της 12 τραύματα με μαχαίρι (και όχι κατσαβίδι όπως ανέφεραν αρχικές πληροφορίες), στο αριστερό ημιθωράκιο με αποτέλεσμα ο θάνατος να επέλθει ακαριαία.

Αφού την σκότωσε, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, καταναλώνοντας ποσότητα απορρυπαντικού, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην παθολογική κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται, φρουρούμενος, εκτός κινδύνου.

Πρόκειται για την 9η γυναικοκτονία που σημειώνεται του πρώτους 6 μήνες του 2024.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες, που άκουσαν φωνές από το σπίτι του ζευγαριού, ενώ σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ τους, ενώ είχε συλληφθεί για παράβαση του ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εγγονού του. Αύριο αναμένεται η διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό της 73χρονης.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και ιατροδικαστής, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το έγκλημα.Το 2021 μία ακόμα γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου στην Αλεξανδρούπολη, με τον γυναικοκτόνο να καταδικάζεται σε ισόβια χωρίς ελαφρυντικά.

AD(1024x768)
Μετάβαση στο περιεχόμενο